foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Üdvözöljük a Bíborka Alapfokú Művészeti Iskola weboldalán

Nyíriné Halasi Anita vezetői program Letöltés

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy sikeresen kialakítottuk iskolánkban is a digitális munkarendet, kidolgoztuk a digitális oktatáshoz szükséges tanmeneteket. Pedagógusaink minden tanszakon igyekeztek felvenni a kapcsolatot a szülőkkel, tanulókkal. Megtalálták azokat a digitális csatornákat, mely segítségével el tudják juttatni a tananyagot a szülőkhöz, gyermekekhez. Ahol a digitális folyamatok nem megoldhatók, ott papír alapon kapják meg a tanulók a feladatokat.

A pedagógusok feladata, hogy nagyobb megterhelés nélkül, szórakoztató, játékos formában állítsák össze a tananyagot, de természetesen a tanmenethez igazodva. A pedagógusok lelkesen, sok munkát bele fektetve dolgoztak, kihívást jelent számukra a digitális világ, ezért örömmel fogadják a visszajelzéseket, a megoldott feladatokat.

Tudjuk, hogy sok családnak nehézséget jelent a digitális eszközök kezelése, megléte, de arra kérek mindenkit, hogy legyen partner és támogassa munkánkat!

Ha kérdésük van, vagy még nem sikerült felvenni a kapcsolatot a pedagógussal, iskolánk minden nap 8.00- 16.00-ig telefonon elérhető, de e-mail címünkre is írhatnak!

Telefon: 06 42 400 508

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Köszönettel:

Gacsályiné Verécze Hajnalka

intézményvezető

Tisztelt Szülő/Gondviselő!
A koronavírus járvány elleni minél hatékonyabb védekezés érdekében a Kormány március 16-ától elrendelte az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarendre való átállást. Ezzel kapcsolatban először is szeretném megköszönni Önnek, hogy ebben a mindannyiunk számára nagy kihívást jelentő helyzetben helytállásával és támogatásával segíti gyermekét, gyermekeit abban, hogy iskolai feladataikra, a tanulásra tudjanak koncentrálni.

A tájékoztató letölthető itt: Letöltés


 

Tisztelt Szülők, Gondviselők!
 
Miniszterelnök Úr bejelentése értelmében 2020.03.16-tól, hétfőtől bezárnak az oktatási intézmények (beleértve az alapfokú művészeti iskolákat is), és "tantermen kívüli digitális munkarend" lép életbe.
Jelenleg mi is várjuk az információkat, hogy be tudjuk indítani csoportjainknak a távoktatást.
Friss információkról iskolánk honlapján, facebook oldalán tájékozódhatnak.
A vonatkozó rendeletek érvénybe lépéséig, a további tájékoztatásig kérjük szíves türelmüket, megértésüket!
Kérjük a szülőket, hogy a gyermekük és a saját családjuk, biztonságuk érdekében tartsák otthon gyermeküket, ne engedjék közösségbe.
 
Köszönettel:
 
Gacsályiné Verécze Hajnalka
Intézményvezető
 

Tegnap 18 fővel elindult a moderntánc oktatás nyírkércsi telephelyünkön. A gyerekek kezét a táncterembe érkezésük előtt lefertőtlenítettem. Megtörtént a baleseti és tűzvédelmi oktatás, illetve a vírus miatt kialakult helyzetről, a megbetegedések elkerülése érdekében szükséges alapvető szabályokról is beszélgettünk.Egy nagyon jó bemelegítés, nyújtás után pedig különböző gyakorlatokat, pózokat mutattak be a Táncosaim. Négy kis elsős és egy másodikos kislány is csatlakozott a csoporthoz, akik nagyon ügyesek voltak... Köszönöm a szülőknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és beíratták a gyermekeiket hozzán

Nyírkércsen a moderntáncosok mutatták meg tudásukat az alapvizsgájukon!

  

A társastánc tanszak alapvizsgázói.

 

Nyílt óra keretein belül mutathatták be az eddig elsajátított mozdulatokat, a Bíborka AMI moderntáncosai Hodászon.

Nyílt óra a néptánc tanszakon a Kertvárosban, ahol a 3. évfolyamosoké volt a főszerep.

A Bíborka AMI képzősei mutathatták meg tudásukat nyílt óra keretein belül, az Arany János Általános Iskolában.

Nyílt óra a Bíborka AMI társastánc tanszakán, Nyírpazonyban.

Aktívan telt a néptánc tanszakosainak félévi bemutatója Hodászon.

Tiborszálláson is megtartották a félévi bemutatójukat, a társastánc tanszak növendékei.

A Bíborka AMI. zongora tanszakának félévi bemutatója Hodászon.

Copyright © 2020 Bíborka Iskola  Minden jog fenntartva.