foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Üdvözöljük a Bíborka Alapfokú Művészeti Iskola weboldalán

Mindenki tehetséges valamiben!

 

Próbáld ki magad nálunk, legyen az bármilyen művészeti ág!

 

Táncművészet: néptánc, társastánc, moderntánc tanszak

Képzőművészet: képzőművészeti tanszak

Zeneművészet: billentyűs tanszak (zongora)

Színművészet: színjáték tanszak

 

Jelentkezni lehet telephelyeinken, pedagógusainknál, és a tanügyi irodában (Nyíregyháza, Család u. 69.) szeptember 2-20.-ig.

Mindenkit szeretettel várunk 2021. július 2-3-án Nagyecseden az

országszerte megrendezésre kerülő Táncháztalálkozón.

 Digitális munkarend bevezetése.

  Letöltés

A Kormány 27/2020 (VIII.11.) EMMI rendelet (5.) és a 17/2021 (III.5.) határozata alapján a Bíborka AMI online oktatásra tér át 2021 március 8-tól.

 

A X. Krétakör Művészeti Online Verseny eredményei, az alábbi linkre kattintva megtekinthető!

EREDMÉNYEK!

 Középiskolás tanulók digitális oktatása!

 Nevelést, oktatást végző személyek tesztelése!

 Letöltés

Nyíriné Halasi Anita vezetői program Letöltés

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy sikeresen kialakítottuk iskolánkban is a digitális munkarendet, kidolgoztuk a digitális oktatáshoz szükséges tanmeneteket. Pedagógusaink minden tanszakon igyekeztek felvenni a kapcsolatot a szülőkkel, tanulókkal. Megtalálták azokat a digitális csatornákat, mely segítségével el tudják juttatni a tananyagot a szülőkhöz, gyermekekhez. Ahol a digitális folyamatok nem megoldhatók, ott papír alapon kapják meg a tanulók a feladatokat.

A pedagógusok feladata, hogy nagyobb megterhelés nélkül, szórakoztató, játékos formában állítsák össze a tananyagot, de természetesen a tanmenethez igazodva. A pedagógusok lelkesen, sok munkát bele fektetve dolgoztak, kihívást jelent számukra a digitális világ, ezért örömmel fogadják a visszajelzéseket, a megoldott feladatokat.

Tudjuk, hogy sok családnak nehézséget jelent a digitális eszközök kezelése, megléte, de arra kérek mindenkit, hogy legyen partner és támogassa munkánkat!

Ha kérdésük van, vagy még nem sikerült felvenni a kapcsolatot a pedagógussal, iskolánk minden nap 8.00- 16.00-ig telefonon elérhető, de e-mail címünkre is írhatnak!

Telefon: 06 42 400 508

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Köszönettel:

Gacsályiné Verécze Hajnalka

intézményvezető

Tisztelt Szülő/Gondviselő!
A koronavírus járvány elleni minél hatékonyabb védekezés érdekében a Kormány március 16-ától elrendelte az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarendre való átállást. Ezzel kapcsolatban először is szeretném megköszönni Önnek, hogy ebben a mindannyiunk számára nagy kihívást jelentő helyzetben helytállásával és támogatásával segíti gyermekét, gyermekeit abban, hogy iskolai feladataikra, a tanulásra tudjanak koncentrálni.

A tájékoztató letölthető itt: Letöltés


 

Tisztelt Szülők, Gondviselők!
 
Miniszterelnök Úr bejelentése értelmében 2020.03.16-tól, hétfőtől bezárnak az oktatási intézmények (beleértve az alapfokú művészeti iskolákat is), és "tantermen kívüli digitális munkarend" lép életbe.
Jelenleg mi is várjuk az információkat, hogy be tudjuk indítani csoportjainknak a távoktatást.
Friss információkról iskolánk honlapján, facebook oldalán tájékozódhatnak.
A vonatkozó rendeletek érvénybe lépéséig, a további tájékoztatásig kérjük szíves türelmüket, megértésüket!
Kérjük a szülőket, hogy a gyermekük és a saját családjuk, biztonságuk érdekében tartsák otthon gyermeküket, ne engedjék közösségbe.
 
Köszönettel:
 
Gacsályiné Verécze Hajnalka
Intézményvezető
 

Tegnap 18 fővel elindult a moderntánc oktatás nyírkércsi telephelyünkön. A gyerekek kezét a táncterembe érkezésük előtt lefertőtlenítettem. Megtörtént a baleseti és tűzvédelmi oktatás, illetve a vírus miatt kialakult helyzetről, a megbetegedések elkerülése érdekében szükséges alapvető szabályokról is beszélgettünk.Egy nagyon jó bemelegítés, nyújtás után pedig különböző gyakorlatokat, pózokat mutattak be a Táncosaim. Négy kis elsős és egy másodikos kislány is csatlakozott a csoporthoz, akik nagyon ügyesek voltak... Köszönöm a szülőknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és beíratták a gyermekeiket hozzán

Copyright © 2021 Bíborka Iskola  Minden jog fenntartva.